Jeff Stans (CWO) nieuwe trainer Nieuwenhoorn

Recentelijk is met Jeff Stans (32 jr.) overeenstemming bereikt over invulling van de functie van hoofdtrainer bij Nieuwenhoorn, m.i.v. seizoen 2023-2024.

Voormalig speler van o.a. eredivisieclubs als Excelsior Rotterdam, RKC, Cambuur en Sparta Rotterdam Jeff Stans en momenteel trainer van CWO en ass. trainer bij Sparta R O23, past bij Nieuwenhoorn nadrukkelijk in het profiel wat deel uit maakt van de ambitie van de club. Een profiel wat specifiek is gericht op vernieuwing van de momenteel geldende uitgangspunten binnen de bestaande trainerswereld.

Jeff Stans assistent bij Jong Sparta

Met Jeff Stans wordt, in de beleving van Nieuwenhoorn en opgedaan tijdens de gesprekken in de achterliggende periode, geacht een trainer te zijn die aan het begin van een mogelijk imposante trainerscarrière staat maar naast ambitie ook vernieuwend sportief elan uitstraalt.

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn is dan ook bijzonder ingenomen met het vastleggen van Jeff Stans voor het seizoen 2023-2024 met de optie tot verlenging voor het seizoen 2024-2025. Naast het primair inzetten bij de A-selectie, zal Jeff ook een meedenkende en adviserende rol gaan vervullen t.b.v. de aansluitende elftallen en de jeugdopleiding. Gezamenlijk verder bouwen aan de doelstelling van voetbalvereniging Nieuwenhoorn en passend in de huidige tijdgeest, wordt niet alleen vol vertrouwen, maar tevens met gezonde spanning uitgekeken naar de samenwerking tussen Jeff Stans en Nieuwenhoorn.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl