Jong Sparta Rotterdam ruim langs Noordwijk

Jong Sparta Rotterdam heeft in eigen huis een ruime overwinning geboekt tegen Noordwijk. Voor rust was het verschil al gemaakt, in de tweede helft zette Sven Mijnans de einstand op het scorebord: 4-0.

De 3-0-ruststand gaf geen juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen voor rust. Na de openingsgoal van Mo Tahiri, die uit een voorzet van Boyd Reith zijn eerste van het seizoen binnenkopte, drongen de bezoekers aan. Enkele keren waren zij ook gevaarlijk en werd Michael Fabrie getest, Sander Bosma schoot van dichtbij ver naast. Via Ayoub Boukhari, oud-Noordwijk, zou Jong Sparta in deze periode de voorsprong verdubbelen. De middenvelder raakte eerst de lat, waarna Tahiri werd neergelegd voor hij iets met de rebound kon. Vanaf elf meter tekende Boukhari voor 2-0. Vlak voor rust deelde Karim Loukili de genadeklap uit, door van dichtbij binnen te tikken.

Noordwijk gaf zich niet helemaal gewonnen en kwam met aanvallende intenties uit de kleedkamer, maar kon na rust geen vuist maken. Mijnans schoot, met zijn verkeerde rechterbeen, de 4-0 binnen, waarna Jong Sparta de wedstrijd simpel uitspeelde. De uitslag had zelfs nog hoger uit kunnen vallen, maar het slaagde er enkele keren niet in om een vijfde treffer te scoren.

Fabrie, Reith, Aberkane (55. Ringeling), Bouwense, Heuvelman, Meerstadt, Boukhari, Mijnans, Van Hoeven (65. Sanches), Tahiri (80. Roffelsen) en Loukili.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl