Karsdorp reageert op video: ‘Dat soort middelen zal ik nooit gebruiken’

De afgelopen dagen is er veel ophef ontstaan om het verschenen filmpje van Rick Karsdorp na een stapavond. Diverse mensen suggereerden dat de verdediger aan de drugs zat. Karsdorp heeft nu zelf gereageerd op social media.

“De afgelopen dagen heb ik naast positieve berichten ook veel negatieve berichten ontvangen en weer ondervonden hoe snel mensen oordelen over iets waar ze geen weet van hebben. Ik wilde er eerst niet op in gaan maar er is 1 ding wat ik recht wil zetten. Iedereen mag z’n mening hebben maar het raakt me dat mensen mij in verband brengen met dergelijke middelen.”

”Iedereen die dichtbij mij staat weet dat ik nog nooit iets heb gebruikt en zal gebruiken. Ja ik neem wel eens een drankje en ja ik ben ook een mens – maar dat soort middelen zal ik nooit gebruiken. Ik ga 2020 positief tegemoet en focus mij op de 2e seizoenshelft bij Feyenoord. Supporters, bedankt.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl