Kethel Spaland komt verkeerd uit de startblokken

Schiedam – Kethel Spaland heeft vanmiddag kansloos verloren van Strijen. Op eigen sportpark werd er na een 0-2 ruststand met 0-4 verloren. De Schiedammers blijven hiermee op een 12e plaats staan.

Al na vijf minuten kwamen de gasten op voorsprong. Na een dekkingsfout kon de spits van Strijen redelijk eenvoudig inkoppen. Na deze openingstreffer, zakte Strijen terug en liet het spel over aan Kethel Spaland. Tot aan de zestien meter ging dat naar behoren, echter gevaarlijk wist het nimmer te worden. Pal voor rust zorgde een spaarzame aanval van Strijen voor een 0-2.

Ook in de tweede helft liet Kethel Spaland niet zien, dat de punten aan de Schiedammers uitgedeeld moesten worden. De thuisploeg had wel meer balbezit, maar de goalie van Strijen werd niet op proef gesteld. Nadat de 0-3 viel, was de wedstrijd daadwerkelijk gespeeld en konden de gasten nog uitlopen maar 0-4.

Trainer Peter van Buren was zwaar ontgoocheld na deze nederlaag. ,,Ik had dit echt niet verwacht. We voetbalden vandaag wel mee, maar we hebben geen kansen weten te creëren. In de eerste helft was het veldspel nog niet eens zo slecht, maar in de tweede helft had ik wel wat meer strijd en beleving verwacht, omdat we ook iets meer aanvallender gingen spelen. De jongens hebben vandaag er echt niet met de pet naar gegooid, maar ik vind ook dat ze niet alles gegeven hebben. Dinsdag gaan we deze groep weer oprapen, want zaterdag wacht Nieuwenhoorn’’, sloot Van Buren af.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com