Kethel Spaland trein dendert ook langs DVO’32

Vlaardingen – Vandaag stond er voor Kethel Spaland een belangrijke wedstrijd op het programma uit bij DVO’32. Bij winst doen de schiedammers goeie zaken. Voor Kethel Spaland oefenmeester Ben Hoogwerf een bijzonder treffen aangezien hij de voorgaande jaren de scepter zwaaide bij de Vlaardingers.

De Schiedammers begonnen goed aan de wedstrijd en alle ingrediënten voor een leuke wedstrijd waren aanwezig. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren en een goede leidsman. De schiedammers waren fel en kwamen tot een aantal kleine kansen. Er waren kansen voor Chris Delgado en Rick Helbers. In de tweede helft ging het spel wat op en neer en was het Kethel Spaland dat niks weg gaf en zo nu en dan voetballend tot wat kansen kwam. In de 72e minuut was het Rick Helbers die op goed doorgaan de bal voor trok en Tim Oosterwaal bracht hierna Boy Bronkhorst in scoringspositie die maakte er direct 0-1 van. Hierna pakte verdediger Daan ten Broek van DVO’32 z’n tweede gele kaart en kon dus vertrekken. Even later gaf de scheidsrechter tot ieder z’n verbazing een directe rode kaart aan de net ingevallen Rahine de Windt.

Kethel Spaland zit in een goede flow. De laatste vijf wedstrijden werden gewonnen met maar liefst 1 tegendoelpunt. Volgende week staat er een uit wedstrijd tegen de nummer drie Vierpolders op het programma.

Foto: Ruben Zegers


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl