Kethel Spaland (za) koeltjes langs Alexandria’66

Schiedam – Kethel Spaland heeft wederom een overwinning met grote cijfers weten te behalen. Nadat het verleden week al met 4-0 won van SVS won het vanmiddag met 5-1 van Alexandria’66. Door deze overwinning stijgen de Schiedammers naar de 10de plaats op de ranglijst.

In het begin hadden de Schiedammers nog wat  moeite om de wedstrijd onder controle te houden. In die fase kwam het ook op achterstand. Na die fase rechtte de thuisploeg zijn rug en wist het meerdere kansen te creëren, echter had het pech in de afronding. Zodoende werd er met een achterstand gerust.

Na enkele omzettingen in de rust wist Kethel Spaland in de tweede helft zien dat zij daadwerkelijk in de tweede klasse thuishoort. Met vlot combinatievoetbal werden de aanvallers bereikt en was het wachten op de gelijkmaker die terecht kwam via Yuri Nooteboom. Nadat enkele minuten later, Randy Bakboord en vlak daarna Yuri Nooteboom voor de 3-1 zorgde was de wedstrijd feitelijk gespeeld. De Schiedammers bleven de aanval opzoeken en scoorden via Ruben de Vries de 4-1. Pal voor het laatste fluitsignaal eiste Yuri Nooteboom de wesstrijdbal op, hij scoorde namelijk zijn derde en de uiteindelijke 5-1.

 

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com