Kethel Spaland ten onder tegen effectief Sparta (av)

Rotterdam – Kethel Spaland heeft zijn goede serie geen vervolg kunnen geven. De Schiedammers verloren van Sparta enigzins geflatteerd met 4-1.

In een eerste helft die gelijkopgaand was, kwam de thuisploeg na een kwartier spelen op voorsprong. Enkele minuten later scoorde Yuri Nooteboom de gelijkmaker namens Kethel Spaland.

In het tweede bedrijf speelde de thuisploeg het iets slimmer uit. Kethel Spaland nam met risico, maar wist daarentegen ook enkele grote kansen te creëren, echter zonder resultaat. Nadat de thuisploeg de 2-1 en kort daarop de 3-1 scoorden leek de wedstrijd gespeeld. De gasten probeerden er nog een slotoffensief uit te gooien, maar kreeg het in blessuretijd de deksel op de neus; 4-1.

Trainer Peter van Buren baalde van de nederlaag, na twee overwinningen. ,,De eerste helft was nog wel gelijkopgaand. Sparta had wel veel balbezit, maar speelde heel geduldig door veelvuldig de bal achterin rond te spelen. In de tweede helft speelden wij wat meer uit elkaar, waardoor Sparta iets meer ruimte kreeg. We zijn vandaag niet weggespeeld, maa de verschillen onderling in deze competitie zijn wel klein”, aldus de hoofdtrainer.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com