Kethel Spaland (za) met grote zege nacompetitie in

 

Hellevoetsluis – De zaterdagvoetballers van Kethel Spaland hebben vanmiddag flink uitgehaald. De Schiedammers versloegen Hellevoetsluis met maar liefst 1-5. Kethel Spaland dat verleden week al veroordeeld was tot het spelen van nacompetitie, zal komende zaterdag zijn eerste wedstrijd spelen om ook volgend seizoen een 2e klasser te blijven.

Kethel Spaland kwam zeer voortvarend uit de startblokken, want door doelpunten van Jasper Koning, Yuri Nooteboom en Dylan Adelaar stond het na twintig minuten spelen al 0-4 en was de wedstrijd feitelijk al gespeeld. Toch Ging het spel over en weer en had ook de thuisploeg kansen om te scoren. De tegentreffer kwam er voor rust nog wel. Ook in de tweede helft kregen beide elftallen veel kansen, maar was het Kethel Spaland met het slotwoord en bepaalde Dylan Adelaar met zijn derde de eindstand; 1-5.

Trainer Peter van Buren was trots op zijn ploeg. ,,Het was een ontspannen partij voor ons, de druk was eraf, maar dat was ook voor hen. Vandaag waren we gewoon heel goed in de afronding, de één was nog mooier dan de ander. Toch kregen zij ook genoeg kansen en had de wedstrijd ook zomaar in 5-5 kunnen eindigen. Deze overwinning is wel even lekker, want we gaan nu wel met een goed gevoel de nacompetitie in”.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com