Kethel Spaland (za) speelt als ware kampioen

 

Schiedam – De zaterdagvoetballers van Kethel Spaland hebben zich als ware kampioen gedragen vanmiddag. Op eigen terrein werd VVOR met maar liefst 6-2 verslagen.

In de beginfase waren de gasten uit Rotterdam   de betere, maar wist het niet te scoren.  Mede door goed keeperswerk van Jeffrey Welby. Kethel Spaland kwam bijna uit het niet op voorsprong Jowensly Martha. Vlak daarna kwam VVOR op gelijke hoogte. Hierna liet de kampioen zien waar het toe in staat in. Via Fabio Triel 2x, nogmaals Jowensly Martha en een bekeken vrije schop van Dimitri Hooftman werd de ruststand op 5-1 bepaald.

In de tweede helft speelden de Schiedammers op hetzelfde tempo door en scoorde Chahine Lobiyad de 6-1. VVOR wist vlak voor tijd nog de 6-2 te maken, die alleen voor de statistieken van belang was.

“Zo makkelijk als vandaag had ik het nooit verwacht”, opende trainer Peter van Buren. “In de beginfase hadden we het moeilijk, maar dat is logisch. We hadden wel afgesproken scherp te zijn, maar dat is toch moeilijk nu we kampioen geworden zijn. Ik had vandaag geen 0-3 nederlaag geaccepteerd, want wij zijn kampioen en moeten ons ook als zodanig spelen. Uiteindelijk spelen wij VVOR helemaal van de mat. En dan is het ook terecht dat we staan waar we nu staan”, sloot de trainer van de kampioen af.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com