Kethel Spaland (za) stap dichter bij titel

 

Lekkerkerk  – Kethel Spaland heeft vanmiddag de op papier lastige uitwrdstrijd tegen Lekkerkerk eenvoudig weten te winnen. Dit titelkandidaat won met duidelijke cijfers 0-5. De Schiedammers staan nu met nog vijf wedstrijden te spelen zeven punten voor op concurrent Dilletant.

Tim Oosterwaal zette zijn ploeg op voorsprong te zetten, waarna Tim Lansbergen door twee strafschoppen de stand na 0-3 wist te tillen. Het slotakkoord was van topschutter Yuri Nooteboom (streep vanaf zestien meter) en van Dion van Berkel.

Trainer Peter van BUren kon weer lachen na de zeperd van afgelopen Weel tegen Excelsior. “We waren vandaag echt gretig en zeer geconcentreerd. Afgelopen week hebben we echt heel zwaar getraind en het lijkt er op dat deze ploeg dat ook nodig heeft, want het heeft wel effect gehad. Blij ben ik ook met het feit dat we vandaag uit twee corners gescoord hebben, hier hadden we ook op getraind. We hebben weer goede zaken gedaan, maar ik blijf niet verder kijken dan de eerstvolgende wedstrijd tegen Leonidas”.

 

 

keihard trainer

meter

 

 

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com