Souvereine overwinning Kethel Spaland (za)

Schiedam  – Kethel Spaland heeft vandaag weer en goede stap gezet richting het kampioenschap. In Schiedam werd er van Leonidas redelijk eenvoudig met 4-0 gewonnen. Met nog vier wedstrijden te spelen mogen de Schiedammers, ondanks een zwaar programma in het slot van de competitie, hun koppositie niet meer weggeven, want in de resterende vier wedstrijden hebben de Schiedammers aan vijf punten genoeg om zich tot kampioen te bekronen.

Kethel Spaland begon zeer gretig aan de wedstrijd wat resulteerde in een snelle voorsprong. Topscorer Yuri Nooteboom wist al na enkele minuten met een rake kopbal de score te openen. Hierna was Kethel Spaland heer en meester en kwam het via Quincy Arnhem en Tim Lansbergen al op een comfortabele 3-0 voorsprong. Dit had de thuisploeg ook in de gaten, want na dit half uur was het nog maar sporadisch gevaarlijk. Leonidas probeerde het de Schiedammers nog lastig te maken, maar de solide verdediging van Kethel Spaland bleef fier overeind. Vlak voor tijd wist Quincy Arnhem zijn tweede van de dag te maken en bepaalde de einduitslag op 4-0.

Trainer Peter van Buren was in zijn nopjes na deze overwinning. “Ja, de wedstrijd was inderdaad klaar na een half uur spelen. Het is moeilijk om een ploeg dan nog op scherp te houden. We zijn niet in gevaar geweest vandaag. Iedereen van onze ploeg weet waar hij mee bezig is, de concentratie van die gasten is echt heel goed, daarin hebben we echt wel stappen gemaakt. We mogen de koppositie nu echt niet meer weggeven, ondanks dat we nog een zwaar programma krijgen. Nu gaan we ons eerst voorbereiden op DVO’32 en dus vol gas geven op de trainingen”.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com