Kethel Spaland (za) wint ook tweede bekerduel

 

Serooskerke – De zaterdagvoetballers van Kethel Spaland lijken klaar voor de competitie, die over twee weken zal starten met een uitwedstrijd tegen SSS. De Schiedammers wonnen vandaag in Zeeland met 0-1 van Serooskerke. Na de 5-1 zege van afgelopen week tegen Excelsior ‘20, gaat Kethel Spaland fier aan leiding in bekercompetitie.

Net als afgelopen week was Dylan Adelaar bepalend, hij wist zchtzelf tot matchwinnaar te bekronen, nadat hij in de tweede helft met een streep in de bovenhoek de eindstand op het scorebord zette.

Trainer Robin Smallegange, die de vakantie-vierende Peter van Buren, prima vervangt sprak van een zwaar bevochten overwinning. ,,Ze zetten ons snel onder druk, wat betekende dat we voetballend er niet doorheen kwamen. In de rust heb ik aangegeven om eerder de lange bal te spelen. Na de 0-1 kregen zij enkele kansjes, dus een gelijkspel had helemaal niet onverdiend geweest, maar toch lekker dat we de overwinning binnengesleept hebben. Of we klaar zijn voor de competitie moet blijken, wel zie ik dat de spelers met de week fitter en fitter worden”.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com