Kethel Spaland (zo) verliest nipt van Full Speed

Schiedam – de zondag selectie van Kethel Spaland had vandaag twee oefenwedstrijden tegen het 1e en 2e van Full Speed. Het 2e van Kethel Spaland wist eenvoudig te winnen van reserve 1e klasser Full Speed met 1-4.
Om 14:00 uur was de aftrap tussen Full Speed en Kethel Spaland (zo). De eerste 10 minuten was rommelig van beiden kanten. In de 12e min passeerde Luca van Staveren zijn eigen doelman en kwam Full Speed op een 1-0 voorsprong. Kort na de 1-0 maakte Full Speed de 2-0 na een fout in de Schiedamse verdediging. In de 25e min kreeg Full Speed en penalty maar deze hield de doelman van de schiedammers. In de 35e minuut stuurde de ijzersterke spits Richenel Lourens, Janick van der Meer weg met een mooi steekbal en laatstgenoemde zorgde voor de 2-1 ruststand.
De Delftenaren kwamen beter uit de kleedkamer en maakte al in de 50e minuut de 3-1 door een over tal situatie in het strafschopgebied. Hierna was het Jamie Vogelezang die namens de schiedammers de 3-2 kon binnenschieten maar deze pakte de doelman van Full Speed goed. Na een goeie opbouw gaf Janick van der Meer een voorzet en deze maakte Glenn van Troost prima af en maakte de 3-2. Hierna kon Justin van Straten de stand gelijk trekken maar verzuimde dit. Door een afstandsschot maakte Full Speed de 4-2. Jaimie Vogelezang maakte 2 minuten voor tijd de 4-3, dit was tevens de eindstand.
Hoofdtrainer Ronald van der Zalm laat weten tevreden te zijn met de 2e helft. “De 1e helft was gewoon niet goed. We missen nog de nodige spelers zoals Wesley Schouten, Dennis Thienpondt, Roel Verhagen, Rowell Speekenbrink en Aleksa Zivlak. Ook zijn er een aantal spelers nog niet fit. “
Opstelling Kethel Spaland zondag:
Jordi Pelkman, Luca van Staveren, Ryan de Koning, Giovanni van Troost, Rick Helbers, Glenn van Troost (C), Dennis van der Schuur, Jasper Koning, Janick van der Meer, Richenel Lourens en Justin van Straten.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl