Korfbal: Koploper sc Twist slaat aanval OZC af

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tussen de nummer 1 (Twist) en de nummer 2 (OZC) op het programma. Na de verloren partij van vorige week hadden de Vlaardingers wat recht te zetten.

De eerste de beste aanval was meteen raak 1-0. Hierna leek wel of de zenuwen partte ging spelen bij Twist want  in de volgende 10 minuten liep OZC uit naar 2-7. De volgende 10 minuten ging het echter gelukkig weer gelijk op en na 20 minuten stond er 4-9 op het scorebord. Hierna rechte Twist de rug en wist in de resterende 10 minuten 5x te scoren en hield OZC van het scoren af.

De rust werd bereikt met een 9-9 stand. Na de rust deed Twist er nog een stapje bovenop en liet het massaal toegestroomde publiek zien waar toe ze in staat zijn en binnen 5 minuten hadden we een voorsprong van 2 punten 12-10. Hierna volgde nogmaals een sterke 10 minuten en liepen we gestaagd uit naar 19-12. De laatste 10 minuten scoorde beide ploegen nog een paar keer en werd de eindstand bereikt bij 21-18.  Al met al een zwaar bevochte maar verdiende overwinning die door het hele team is behaald.  De sterkte punten waren deze wedstrijd de veerkracht, inzet en ook dat alle spelers wisten te scoren.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl