Korfbal: Maassluis nog altijd puntloos na nederlaag op Achilles

Ondanks de zoveelste zonnige zaterdag dit jaar, verkeert het eerste team van Maassluis voorlopig nog in zwaar weer. Ook de vierde wedstrijd van het seizoen, als promovendus in de eerste klasse, werd verloren. Ditmaal was Achilles duidelijk te sterk: 13-22.

Twee snelle doelpunten van Eline Groeneveld en Dennis van der Lee gaven de Maassluise harten in het begin van de wedstrijd goede hoop, maar al snel werd duidelijk dat er zaterdag tegen Achilles niets te halen viel voor de thuisploeg. De gasten uit Den Haag schoten met scherp en liepen binnen het kwartier uit naar een 3-8 voorsprong. Iets later was die marge zelfs zeven doelpunten, maar Maassluis wist de schade bij rust alsnog te enigszins te beperken: 7-12.

Waar Maassluis in de eerste helft nog enigszins in de wedstrijd zat, er werden bij vlagen prima kansen uitgespeeld, was het verzet in de tweede helft snel gebroken. Achilles bouwde in het eerste kwartier de voorsprong uit tot een verschil van tien en knakte daarmee definitief de Maassluise hoop.

In de komende twee weken zal de ploeg van Marco Swikker punten moeten gaan pakken om zichzelf een beetje lucht te geven. Achtereenvolgens speelt Maassluis dan uitwedstrijden tegen IJsselvogels en ONDO uit ’s-Gravenzande, twee ploegen die het net als Maassluis momenteel zwaar hebben in de eerste klasse.

Archief: Korfbal Challenge


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl