Korfbal: Sc Twist maakt opstap naar kampioenschap

Het was afgelopen zaterdag niet de vraag of we zouden winnen maar meer met hoeveel we  zouden winnen van THOR uit Rotterdam.

Thor was de eerste ploeg die wist te scoren maar daarna was het eigenlijk alleen maar Twist wat de klok sloeg. Thor probeerde in het tempo van ons mee te gaan maar dat hielden ze maar hooguit 20 minuten vol. Hierna gaven we nog wat meer gas en zo werd de ruststand met 17-7 bereikt. Zouden we ook deze keer weer de 30 doelpunten kunnen aantikken.

Na 15 minuten in de tweede helft stond het alweer 25-12 dus het zou moeten lukken. Het hoge tempo wat Thor in het begin probeerde te spelen begon hun tol te eisen want er vielen een paar spelers van Thor spontaan om. Met de laatste kracht in spanning scoorde Thor zelfs 4x op rij. Twist probeerde nog van alles om de 30 te halen maar dat lukte helaas net niet. Het laatste doelpunt de 29ste werd gemaakt door debutant Lars de Kruik ( A-speler). De eindstand was dus 29-18. Nog maar 2 wedstrijden winnen en dan zijn we KAMPIOEN.

De doelpunten werden gemaakt door Lisa vd Bie 8x, Jeroen de Kruijf 7x, Roos Boersma 4x, Sem Tok 4x Judith vd Bie 3x, Nienke Boersma, Michael Spork en Lars de Kruik (allemaal 1x)

Na de wedstrijd nog een leuke verrassing van de Gemeente Vlaardingen want Twist kreeg de prijs voor Team van het jaar 2017 uitgereikt door wethouder/locoburgemeester  Arnout Hoekstra.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl