Kuijt pikt Belarbi transfervrij bij Feyenoord op

ADO Den Haag heeft Abdelouafi Belarbi gecontracteerd. De 20-jarige spits verbindt zich voor twee seizoenen aan ADO Den Haag. Belarbi komt transfervrij over van Feyenoord waar hij bijna de gehele jeugdopleiding doorliep. Het jonge talent kwam afgelopen jaar tevens uit voor het Nederlands elftal O21.

De in Rotterdam geboren en getogen Belarbi kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur bij ADO Den Haag. ”Na meerdere seizoenen bij Feyenoord kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging. ADO Den Haag heeft als club laten zien dat ze jeugdig talent de kans geven en het is daarom ook een bewuste keuze geweest om hier te tekenen. Ik kijk ernaar uit om in de Keuken Kampioen Divisie te mogen spelen, zeker voor een club als ADO Den Haag waar de ambities duidelijk zijn!’

Daryl Janmaat ”Met Belarbi halen we een jeugdig talent in huis die op meerdere posities voorin prima uit de voeten kan. Dat heeft hij niet alleen laten zien bij de verschillende jeugdelftallen bij Feyenoord maar ook bij de vertegenwoordigende jeugdelftallen van de KNVB. Wij zijn blij dat jeugdig talent kiest voor ADO Den Haag om zich verder te kunnen ontwikkelen en wij zullen er ook alles aan doen om daarin te ondersteunen. Hopelijk gaat Belarbi bij ADO Den Haag een mooie toekomst tegemoet.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl