Leon Krznaric verbreekt ja-woord CWO en verhuist naar CION

Vlaardingen – Nadat Krznaric in januari van dit jaar nog bekend maakte van Capelle naar CWO te verhuizen is hij enkele maanden later van gedachten veranderd en verhuisd hij naar, het tevens in de 2de klasse acterende, CION.

De Broekpolderploeg is in zijn nopjes over haar jongste aanwinst: “Dat Leon van gedachten is veranderd is voor ons mooi meegenomen. Met zijn jarenlange ervaring in de hoofdklasse brengt hij behoorlijk wat kwaliteit met zich mee om onze laatste linie te versterken.” sprak CION’s technische man Sebas Verburgh

De 32 jarige Krnaric kwam in het verleden o.a. uit voor Excelsior’20, vv Zwaluwen en Deltasport. Waarmee hij faam maakte met zijn winnende doelpunt in de KNVB beker tegen eredivisieploeg Willem II.

“Je kan wel scoren tegen Willem II, maar ik maakte er ooit twee in één wedstrijd tegen die zelfde tegenstander, haha.” Zei trainer Ricky vd Bergh met een knipoog.

“Natuurlijk zijn we blij met een speler van dit kaliber, het is geen Messi maar voor ons gaat hij zeker van meerwaarde zijn. Verdedigend staat hij zijn mannentje, leiding geven en af en toe een goaltje mee pikken! Vraag maar aan Lamprou!” Aldus Ricky vd Bergh.

Krznaric was zelf niet voor commentaar beschikbaar na het gevoelige afzeggen van CWO. Het enige wat hij kwijt wilde aan WaterwegSport.nl is dat hij het aankomende seizoen zijn voeten wil laten spreken. En dat hij later dit jaar zijn keuze wel zou toelichten.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl