Sparta viert verjaardag met online Verjaarsdagsquiz: Schrijf je nu in !

Sparta Rotterdam viert op donderdag 1 april haar 133ste verjaardag. Als oudste betaaldvoetbalclub van Nederland focussen wij ons op de toekomst, maar koesteren wij het rijke verleden van de club. Denk jij alles te weten over de historie van Sparta? Doe dan op onze verjaardag mee aan de Grote Sparta Verjaarsdagsquiz! Hier zal in zes rondes van elk vijf vragen de kennis over Sparta getest worden en zijn mooie prijzen te winnen. De quiz gaat donderdag om 19:00 uur van start en duurt circa 60 tot 75 minuten.

Live op YouTube
Het liefst zouden we natuurlijk zo veel mogelijk mensen uitnodigen om onze verjaardag met ons in het stadion te vieren. Dit is uiteraard niet mogelijk, dus brengen wij het stadion jouw huiskamer binnen, met een livestream. De quiz wordt vanuit Het Kasteel live uitgezonden via ons YouTube-kanaal. De presentatie is in handen van Ruud van Os.

Hoe kan je meespelen?
Het enige dat hiervoor nodig is, is een inschrijving, een goede internetverbinding om de quiz op uit te zenden en een smartphone. De quiz kan worden bekeken op bijvoorbeeld een laptop of televisie, met de smartphone kunnen de vragen worden beantwoord.

Inschrijven
Inschrijven voor de quiz kan hier

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl