M.S.V.’71 met monsterzege naar 2e bekerronde

Maassluis – Na jaren afwezigheid is het M.S.V.’71 eindelijk weer eens gelukt om de 2e ronde van het KNVB bekertoernooi te bereiken. Door een zeer eenvoudige 13-0 overwinning op Piershil werd concurrent Vierpolders op doelsaldo afgetroefd.

Na het gelijke spel tegen Vierpolders en de belangrijke overwinning vorige week tegen DVV’09 moest M.S.V.’71 tegen de puntloze laagvlieger Piershil winnen met een behoorlijke uitslag om concurrent Vierpolders voor te blijven. Daarin slaagde de ploeg van Harry van Kapel met vlag en wimpel.

Na amper 3 minuten was Piershil doelman Bjorn van der Bijl al voor de eerste keer verslagen. Christian van der Pol was de doelpuntenmaker. Daar bleef het niet bij voor de M.S.V.’71 spits. Want van der Pol was deze middag 5 keer trefzeker.

De overige Maassluise doelpunten kwamen op naam van Jack van der Vlugt, Jeremy van Loenen (2 maal), Yildiz Abdurrahman (2 maal), Matthijs Jansen (2 maal) en Rick de Jonge.

M.S.V..’71 doelman Wesley van ’t Wout had deze middag net zo goed vrijaf kunnen nemen, want de eilandbewoners wisten nauwelijks gevaar te scheppen voor het Maassluise doel.

De grote overtuigende zege in het bekertoernooi zal de ploeg van Harry van Kapel het nodige vertrouwen geven voor de start van de competitiezaterdag a.s.

Dan wordt er in Maassluis afgetrapt tegen titelkandidaat Houtwijk SV. Aanvang 14:30 uur.

Voor M.S.V.’71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld :

Wesley van ’t Wout, Ben Wesselius, Karim Attsou, Paul Dorsman (45 Ricardo de Jager), Yildiz Abdurrahman, Jack van der Vlugt (58 Dennis Veldkamp), Christian van der Pol, Said ait Rian (45 Rick de Jonge)

Bron: MSV’71
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl