Maas College nieuwe hoofdsponsor Antibarbari Vrouwen

Rotterdam – Maas College is de nieuwe hoofdsponsor van R.S.V. Antibarbari Vrouwen 1. De succesvolle particuliere onderwijsinstelling uit Rotterdam heeft zich voor minimaal een jaar aan de Groen-Witten verbonden. Bij R.S.V. Antibarbari zijn ze trots dat dit mooie, groeiende bedrijf het hoofdsponsorschap van de vrouwen op zich heeft genomen.
Maas College richt zich op het bieden van verkorte mbo-opleidingen op niveau 3 en niveau 4 die zoveel mogelijk aansluiten op persoonlijke studie- en beroepswensen. Je kunt bij Maas College studeren in vol- en deeltijd. Kies je voor voltijd, dan volg je een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL). De opleidingen duren vijftien maanden en bestaan uit vier praktijkgerichte lesblokken van tien weken. De eerste twee blokken bestaan uit een basisopleiding, gevolgd door twee profielblokken die nog verder zijn toegespitst op persoonlijke beroepskeuze en/of eventuele Hbo-vervolgopleiding.
De BOL opleidingen op Maas College voldoen aan de eisen die gesteld worden door het ministerie van OCW en bijzonder aan deze opleidingen is dat ze verkort zijn. Je kunt in 15 maanden je diploma behalen en hierna aan de slag binnen de branche van de gekozen opleiding.
Maas College is in 2017 opgericht en de afgelopen jaren heeft de particuliere onderwijsinstelling een sterke groei doorgemaakt. Onder meer doordat de kwaliteit van de opleidingen een stevige basis onder het succes hebben gelegd. Tulp Training, gericht op inburgering en zuster maatschappij van Maas College, staat in nauw verband met dit succes. En nu met het zetten van een handtekening onder het sponsorcontract is een goede basis gelegd voor een mooie samenwerking tussen Maas College, R.S.V. Antibarbari en Erasmus Sport. Het sponsorschap past in de maatschappelijke ambities van de Rotterdamse particuliere onderwijsinstelling. Maas College is er voor mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij en die bewijzen dat hard werken loont. Ze leveren vakbekwame professionals af die hun talenten kunnen inzetten en geloven in hun eigen kracht.
Raakvlakken
Na meerdere gesprekken met Antibarbari, maakt Maas College de stap naar het hoofdsponsorschap. “We hebben goede gesprekken met Antibarbari gevoerd en al snel kwamen we tot de conclusie dat er veel raakvlakken zijn. We waren onder de indruk van de manier waarop hoofdtrainer Omar Rziki samen met zijn speelsters Lieke Schreurs en Holly Kampers het sponsorvoorstel presenteerde”, zegt Illeas Oufkir namens Maas College. “We zijn beide ambitieus en vinden het mooi om onze naam te kunnen verbinden aan zo’n jonge, talentvolle en gedreven groep mensen.‘’
Daarbij geeft hij direct aan dat de Groen-Witten niet de enige partij is die ze sponsoren. “Nee, in de regio doen we enorm veel aan sponsoring. We zien dat als onze maatschappelijke taak; als het goed met je bedrijf gaat, is het mooi als je dat succes kunt delen met anderen. Wij doen dat onder meer in de vorm van sponsoring. Uiteraard is ons doel ook om onze naamsbekendheid te vergroten. Niet alleen in Rotterdam, maar ook daarbuiten.”

Brecht Houwers, commissaris acquisitie bij R.S.V. Antibarbari: “Bij Antibarbari zijn we altijd opzoek naar mooie samenwerkingen. Daarom is deze kans met Maas College ontzettend welkom en ben ik heel erg blij met deze partner. Op naar een mooie samenwerking en vele successen samen! We heten Maas College, de medewerkers en de relaties van deze mooie particuliere onderwijsinstelling van harte welkom bij R.S.V Antibarbari en Erasmus Sport. En uiteraard wensen we hen en onze supporters komend seizoen veel mooie momenten toe tijdens de wedstrijden van Vrouwen 1.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl