Marvin Janssen vertrekt bij HBSS

Schiedam – Oefenmeester Marvin Janssen (43) heeft aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij HBSS. De 43-jarige Schiedammer stapte 5 jaar geleden in bij de Oranjehemden en  promoveerde afgelopen jaar via de nacompetitie naar de derde klasse.
Janssen had eerder aangegeven om er nog een jaar aan zijn succesvolle verblijf te plakken maar heeft nu dus toch laten weten volgend jaar te stoppen als eindverantwoordelijke. “Ik ben hier bijna 6 jaar geleden op nul begonnen en naar mijn gevoel laat ik nu iets moois achter waar de club mee verder kan bouwen.”
Het besluit van Janssen valt mede samen met zijn drukke privéleven, “ik ben afgelopen jaar een nieuw bouwbedrijf begonnen en dat loopt storm. Ook denk ik dat ik op dit moment het maximale uit de club heb weten te halen. ”
Janssen is geenszins te stoppen in het voetbal, “Ik ga de komende maanden rustig kijken wat er op mijn pad komt en hoe ik mij in de voetballerij dienstbaar kan maken want het  wereldje  blijft natuurlijk wel trekken, ” aldus het voetbaldier dat eerder successen kende bij SVDPW zaterdag en zondag.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie