Nederlaag Pollux bij afscheid Van Stek en Belgraver

 

Vlaardingen – Pollux speelde vandaag zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Nick Belgraver en aanvoerder Perry van Stek. Helaas werd deze wedstrijd tegen Zoetermeer met 2-3 verloren.

Pollux speelde in de eerste helft ietwat mat en kwam ook nog op achterstand. In de tweede helft kwamen de Vlaardingers veel feller voor de dag en scoorde Micah Hinsenveld de terechte gelijkmaker. Door onoplettendheid bij Pollux liep Zoetermeer, tegen de verhouding in, uit naar 1-3. Nick Belgraver scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar deze kwam helaas te laat.

Trainer Thijs Rijnberg had het plan om met veel passie en strijd het veld in te gaan om Van Stek en Belgraver een waardig afscheid te geven voor het thuispubliek. ,,In de 1e helft leverden wij te weinig en maakten het onszelf onnodig moeilijk. In de twee helft kwam de beleving terug en kwamen wij terecht op 1-1. Helaas letten wij daarna 2x niet goed op en loopt Zoetermeer uit. Daarnaast keuren scheidsrechters een doelpunt af waardoor de aansluitingstreffer te laat valt”

Pollux Heren 1 – Zoetermeer Heren 1 2-3 (ruststand 0-1). Scoreverloop:

0-1 Zoetermeer (s.c., 12e minuut)

1-1 Micah Hinsenveld (38e minuut)

1-2 Zoetermeer (51e minuut)

1-3 Zoetermeer (54e minuut)

2-3 Nick Belgraver (s.c., 68e minuut)

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com