Nino Netten opnieuw belangrijk voor zegevierend VFC (za)

VLAARDINGEN – VFC zaterdag is het kalenderjaar 2019 zeer goed begonnen. De ploeg van oefenmeester Bas van Loenen won haar eerste competitiewedstrijd zaterdagavond met grote cijfers van De Egelantier Boys. Aan de Sportlaan werd het 5-0. Aanvaller Nino Netten was opnieuw belangrijk en scoorde twee keer.

Na 22 minuten spelen was het al voor de eerste keer raak voor de Vlaardingers. Uit een voorzet van Gino Zandwijk was het spits Nino Netten die met het hoofd de openingstreffer wist te scoren, 1-0. Er brak een doelpuntloze fase aan, die pas in de tweede helft werd doorbroken. Na krap een uur spelen scoorde Pim Mudde uit een corner van Sven Groeneveld de tweede treffer van de avond.

De formatie van oefenmeester Van Loenen was ijzersterk in de lucht, want ook het derde doelpunt van de avond werd met het hoofd ingekopt. Opnieuw was het Nino Netten die uit een voorzet van Silvano Kouwenberg scoorde. Inmiddels was Vince Timmers binnen de lijnen gekomen. Hij keerde in de winterstop terug bij VFC en maakte tegen De Egelantier Boys zijn debuut in de hoofdmacht. Timmers zag hoe Sven Groeneveld de wedstrijd definitief in het slot deed vallen. Een mislukt afstandsschot werd door Groeneveld gepromoveerd tot doelpunt, 4-0. Het slotakkoord was voor invaller Tim Gieles, die vlak voor tijd de score naar 5-0 bracht.

Volgende week speelt VFC de derby op bezoek bij nummer voorlaatst SVV. Aftrap is dan opnieuw om 17.00 uur.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl