Opnieuw verlies voor SV&HV Schiedam

Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft ook de tweede competitiewedstrijd in de Topklasse niet kunnen winnen. In Amsterdam werd gisterenmiddag tegen Boekaniers met 4-3 verloren.

De vorig seizoen zo sterke Schiedamse aanval bleef steken op zes hits. In de eerste inning opende Lennard Bol met een honkslag, waarna Gino Spruit Bleeker pas in de 4e inning de tweede honkslag (een double) liet noteren. Een slagbeurt later volgden Roland van Ee en Divano Hernandez met honkslagen. De overige hits kwamen van de knuppels van Sander Bol en Roeland Offermans (een double).

Omdat de weinige honkslagen ook nog eens te verspreid over de wedstrijd vielen, kon SV&HV Schiedam slechts 3x scoren.

Verdedigend hadden de Schiedamse pitchers het aardig goed voor elkaar. Gezamenlijk gooiden Rob van den Bosch, Yardi Roodbol en Stefan Droog 8x drieslag, geen enkele keer 4-wijd en kregen zij 8 honkslagen tegen.

Volgend weekend staat er voor het team van coach Gershwin Hernandez geen wedstrijd op het programma. Op zondag 28 april a.s. wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd, opnieuw tegen Boekaniers. Vanwege de aanleg van een nieuw honkbalveld in Sportpark Bijdorp wordt deze wedstrijd gespeeld op het terrein van Vlaardingen Holy, aanvang 14.00 uur.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com