Oud-Feyenoorder Mitchell Schet verder bij Katwijk

Oud-Feyenoorder Mitchell Schet heeft onlangs zijn contract bij VV Katwijk verlengd. Schet wil straks graag in wedstrijden aan de supporters laten zien wat hij nog in huis heeft. In augustus 2020 sloot de aanvaller aan bij de selectie van VV Katwijk. Door een conditieachterstand en kleine blessures kwam hij in de paar gespeelde competitiewedstrijden in het seizoen 2020-2021 nog niet in actie voor VV Katwijk.

De 33-jarige Schet sloot vorig jaar bij VV Katwijk aan na een avontuur in Cyprus. De voormalig jeugdinternational begon zijn voetbalcarrière in de jeugdafdeling van FC Utrecht. Na twee seizoenen vertrok Schet naar Feyenoord, waar hij de rest van jeugdopleiding doorliep en in 2009 zijn debuut in het eerste elftal maakte. Na een verhuurperiode van één jaar bij Excelsior keerde Schet – onder toenmalig trainer Mario Been – voor twee jaar terug bij Feyenoord. Na twee seizoenen in De Kuip, speelde hij nog in de Eredivisie bij RKC Waalwijk, FC Groningen en ADO Den Haag.

Zijn eerste buitenlandse avontuur beleefde Schet bij AS Trencin uit Slowakije. Hier verbleef hij drie jaar waarin hij onder andere kampioen werd én de nationale beker van Slowakije won. In 2019 vertrok Schet naar ŠK Slovan Bratislava, de toenmalige nummer twee van de competitie. Na één seizoen bij Bratislava vertrok Schet naar Cyprus om te spelen voor PO Xylotymbou. Hier liet hij zijn contact in Cyprus ontbinden en besloot hij zich te gaan richten op zijn maatschappelijke carrière. Hij wilde bij VV Katwijk het plezier in voetbal terugvinden. De afgelopen competitievrije maanden heeft Mitchell hard voor zichzelf doorgetraind. Ondanks de moeilijke omstandigheden door alle coronamaatregelen, liet Mitchell op de trainingen al zien dat hij naast zijn ervaring ook nog steeds over veel kwaliteit beschikt.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl