Suriname: Ruime winst voor Haps bij debuut

Suriname heeft met speels gemak Bermuda met 6-0 aan de kant gezet en blijft daardoor koploper in haar WK-poule. Oud-ADO Den Haag-spelers Sheraldo Becker (2x) en Shaquille Pinas verzorgden de helft van de productie. Oud-Excelsior-speler Nigel Hasselbaink wist drie treffers te maken.

Suriname, de ploeg van bondscoach Dean Gorré, legde al voor rust de basis voor de ruime zege. Zowel Sheraldo Becker in zijn debuutwedstrijd als Nigel Hasselbaink lieten beiden de doelman van Bermuda voor de pauze tweemaal de gang naar het net maken. Na de doelwisseling deed Suriname het wat rustiger aan, maar maakte toch het halve dozijn treffers vol. Weer Hasselbaink en de dit seizoen nog op de loonlijst van ADO Den Haag staande Shaqille Pinas troffen de roos.

Dichterbij

Door dit resultaat komt deelname aan het WK 2022 in Qatar weer een stukje dichterbij. Woensdag wacht het duel tegen de nummer twee uit deze poule, Canada. Feyenoorder Ridgeciano Haps maakte tegen het Bermuda zijn debuut in het nationale elftal van Suriname.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl