Peter van Buren (Kethel Spaland):,,Het was een zwaar teleurstellend seizoen”

Schiedam – Na één seizoen in de tweede klasse zal Kethel Spaland (za) volgend seizoen weer een klasse lager uitkomen. De Schiedammers verloren de eerste wedstrijd in de nacompetitie kansloos met 1-5 van Rozenburg.

Trainer Peter van Buren vond zijn ploeg vandaag niet scherp achterin. ,,We missen daarnaast op cruciale momenten weer de kansen. Hier is moeilijk tegenaan te trainen, want veel spelers gaven vandaag niet thuis. Voorafgaand deze wedstrijd had ik er wel vertrouwen in, zeker omdat we de laatste weken beter gingen spelen”, gaf Van Buren als korte analyse.

,,Kijkend naar het hele seizoen dan hebben wij teveel op de toppen van onze kunnen gespeeld en waren we gewoonweg niet stabiel genoeg. Ook hebben we natuurlijk wel wat snelheid achterin ingeleverd en hebben we voorin te weinig mogelijkheden. We begonnen al zwak aan de competitie en zijn daarna nooit uit het dal gekropen. Wat wel mooi is dat de onderlinge sfeer goed was, maar om eerlijk te zijn was de kwaliteit op voetbalgebied er gewoonweg niet”, keek Van Buren terug op het gehele seizoen.

Vooruitkijken doet Van Buren ook al. ,,Eind juli komt er echt wel weer een frisse start. In de komende periode gaan we via de natuurlijke weg doorselecteren, maar wij komen er echt wel weer bovenop”, sprak de oefenmeester strijdbaar uit.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com