PPSC en Fysiotherapie Schiedam Noord slaan handen ineen

Sinds dit seizoen zijn wij, Fysiotherapie Schiedam Noord trotse partner van PPSC.

We zullen ons kort voorstellen, wij zijn een kleine praktijk gelegen aan de Schiedamseweg 41G. We zitten hier al vele jaren en proberen groot te zijn door klein te blijven. Dit doen we door elke client persoonlijke aandacht te bieden en korte lijntjes te houden. Om een voorbeeld te geven, als je ons belt krijg je ook de therapeut aan de telefoon. Zo doen wij dat ook voor PPSC, want sinds dit seizoen ben ik (Michiel) op de club te vinden voor de selectieleden. Voor PPSC is het van belang dat er met een professionele blik naar de spelers wordt gekeken ten aanzien van inzetbaarheid en blessures, maar ook preventie! Omdat de club een stap vooruit wil zetten op medisch gebied, hebben ze contact gezocht met onze praktijk. Wat kunnen wij nu voor elkaar betekenen?

Door expertise en kennis in huis te halen zorgt PPSC ervoor dat alle spelers een optimale begeleiding krijgen, op dinsdag kunnen zij gescreend en of behandeld worden op de club en mocht dit nodig blijken kan er meteen een afspraak gemaakt worden, waarna er overleg plaatsvindt met de trainersstaf. Op deze manier is het mogelijk om goed begeleid terug te komen op het niveau van voor de blessure en het zorgt voor het voorkomen van blessures. Zo werkt dat ook in onze fysiotherapie praktijk.

Cliënten komen voor behandelingen van blessures, maar er zijn zeker mensen die komen ter preventie van blessures, door mee te doen aan de fysio-fit trainingen of medische fitness.

Samen met PPSC gaan we er een mooi seizoen van maken op naar de volgende stap!

TC PPSC: PPSC wil vooruit en dat blijkt wel uit deze samenwerking. Het fit houden van een selectie is van enorm belang en wij weten zeker dat dit goed gaat komen met de expertise van Fysiotherapie Schiedam Noord. Wij verheugen ons op deze samenwerking en wie weet kan de samenwerking ooit uitgebreid worden binnen de club.

Ondanks deze samenwerking zijn wij echter nog wel opzoek naar een sportverzorger dus sportverzorgers mogen zich aanmelden via TCPPSC@outlook.com

Van een sportverzorger wordt verwacht dat hij op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur aanwezig is. Dit uiteraard tegen een passende vergoeding.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl