PPSC verslaat ook Egelantier Boys

Rotterdam – PPSC blijft bovenin meedraaien. De Schiedammers wisten de volgende lastige horde ook te pakken. In Rotterdam versloeg het Egelantier Boys met 0-3. ‘PP’ blijft hiermee op een derde plaats staan en doet ook nog volop mee in de strijd om de laatste periode.

De Schiedammers boekte een zakelijke overwinning tegen een tegenstander die dikwijls over het randje speelde. Max de Bruijn wist PPSC op voorsprong te zetten en nog voor rust verhoogde Nick de Cuba de scoorde. In het begin van de tweede helft bepaalde Rick Beumer na een voorzet van Aman Sewlal de eindstand.

Trainer Jeremy Hagestein vond dat zijn ploeg veel beter was en meer had moeten scoren. Toch ben ik blij met weer een overwinning (9de op rij, red.). Toch zie je dat sommige jongens aan hun plafond zitten. Aan mij de taak om de speler weer in balans te krijgen. Nu het einde van de competitie nadert is het wel spannend, want wij willen de nacompetitie halen. Dit kunnen we het beste doen door 3e te worden, we liggen daarvoor op schema’.

Zaterdag 13 april spelen de schiedammers weer thuis. Het zal dan LMO ontvangen.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com