Veerkrachtig PPSC toont karakter

Schiedam – Een door blessures en griep gehavend PPSC heeft door een nipte 2-1 overwinning op het opvallend sterke Rotterdam United wederom drie punten kunnen bijschrijven aan het totaal.
De ploeg van oefenmeester Jeremy Hagestein begon niet best aan het duel en zag de gastheren al binnen de minuut de score openen. Het vervolg van het eerste bedrijf was ronduit slecht aan de kant PPSC en een donderspeech van Hagestein in de rust, “Mijn taak is om dat besef bij te brengen, de juiste prikkels te geven zodat spelers gaan inzien wat zij kunnen bereiken of juist vergooien,” moest de “PP” trein weer op het juiste spoor zetten.

Waar heel Thurlede op hoopte gebeurde uiteindelijk ook. Aman Sewla werd na 10 minuten ingebracht,” Nu heb jij al zoveel vertrouwen gekregen in al die gespeelde wedstrijden dit seizoen, het word nu tijd dat jij dat terugbetaald,” aldus Hagestein.Dit vertrouwen betaalde Sewla ook zeker terug door na 2 minuten via een uitstekende actie de gelijkmaker binnen te schieten. Haroun Boutaybi schoot vervolgens een kwartier voor tijd, via de strafschopstip, de voorsprong binnen.

Hagestein keek realistisch terug op het treffen met de Rotterdammers, ” Daar waar wij vorige week tegen koploper VFC de optimale scherpte hadden, liet dat ons vandaag een beetje, zo niet flink afweten. Het is niet makkelijk om iedere week dezelfde focus en gretigheid te hebben, kijk maar naar VFC vandaag dat ook verloor van FC Maense.  Liever nu een goed leermoment, hoe het niet moet, zodat wij er alleen maar sterker van worden. Mentale weerbaarheid in combinatie met fysieke gesteldheid en goed voetbal, maakt ons alsmaar beter. Volgende week zijn wij vrij en zal ik deze tijd, samen met mijn assistenten Ron de Bruijn en Bert de Bruin gebruiken om de spelersgroep klaar te stomen voor de spannende periode die er gaat komen. Ik neem mijn trainersfunctie altijd heel serieus en wil niets aan het toeval overlaten. Een goede voorbereiding op wat gaat komen is belangrijk, hoe en op welke wijze, nou daar zeg ik niets over! Maar dat wij vol aan de bak gaan en kunnen gaan, of wij nou voor, gelijk of achterstaan, is een feit.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl