PPSC wint derby van Hermes DVS

Schiedam – PPSC heeft vanmiddag uitstekende  zaken gedaan. De Thurlede bewoners wisten op het nieuwe sportpark in Harga met 2-4 te winnen van Hermes DVS.

‘PP’ moest eerst wakker worden geschut, daar de thuisploeg binnen het half uur al met 2-0 voor stond. Via een treffer van De 18-jarige Michael Franken en Rick Beumer gingen de ploegen met een gelijkspel de rust in.

Na de thee wist PPSC de score verder uit te breiden. Eerst was het Stan de Bruin, die na een fantastische balaanname de stand naar 2-3 tilde, waarna Michael Franken met zijn tweede treffer de wedstrijd definitief op slot deed.

Winnende trainer Jeremy Hagestein was euforisch. ,,Winnen is sowieso belangrijk, maar de wijze waarop we dat vandaag gedaan hebben is helemaal geweldig. Hermes zakte in het begin ver terug, maar was levens gevaarlijk  via de snelle omschakeling. Hier hadden we echt moeite mee. Na de snelle 2-0 had ik tijd genoeg om alles nog scherp te zetten. In de rust heb ik dingen bespreekbaar gemaakt die niet goed gingen. Je zag dat gelijk terug, want we zette Hermes in de tweede helft direct vast. Vandaag hebben wij het verschil gemaakt op voetbalgebied en heerst er uiteraard een grote blijdschap”, aldus de winnende trainer.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com