Robin van Persie: “Karim en Tonny zijn twee geweldenaren”

Robin van Persie speelde gisteren op het middenveld in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Op het middenveld speelde hij samen met Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena. Toen hij hoorde dat de twee middenvelders niet altijd gewaardeerd worden, keek hij verbaasd op. “Nou, door mij wel hoor. Ik vind het wel vreemd dat dat zo is.” aldus Van Persie in gesprek met de Telegraaf.

”Karim en Tonny zijn geweldenaren in de ploeg. In trainingen en in wedstrijden zijn zij de mannen die altijd druk zetten en die altijd voorop gaan in de strijd. Ze doen ongelooflijk veel voor het elftal. Ik zie dat nu met eigen ogen.

Er wacht een druk programma voor Feyenoord. Aanstaande zondag speelt Feyenoord thuis tegen PSV en die woensdag is de bekerwedstrijd tegen Willem II. Voor Van Persie zit drie wedstrijden in één week er nog niet in. ”Het is waar dat drie wedstrijden in zes dagen een schema is dat nog niet in mijn ritme zit. Daarbij is het een aparte situatie. We willen als ploeg toch zo hoog mogelijk eindigen in de competitie.”

”Ik heb dat één keer meegemaakt met Manchester United. Het ene jaar wonnen we de titel in de Premier League en het volgende jaar werden we zevende. Dat was een echte downer. Maar ja, de halve finale is volgende week misschien wel de belangrijkste wedstrijd om kans te maken een hoofdprijs te winnen,” vertelt de matchwinner van Feyenoord – Heracles.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl