Ryan Koolwijk verlengt contract bij Excelsior Rotterdam

ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam kan ook de komende twee seizoenen beschikken over de diensten van sterkhouder Ryan Koolwijk. De aanvoerder van de Kralingers heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2021. 

Koolwijk is bezig aan zijn zevende seizoen in Rotterdam-Kralingen. ,,Ik heb het nog steeds prima naar mijn zin hier, ben bij Excelsior op mijn plek’’, motiveert Koolwijk de keuze om zijn contract te verlengen. ,,Bovendien ben ik inmiddels 33 en heb daarom meer behoefte aan zekerheid. Ik heb bij de club aangegeven dat ik snel zekerheid wilde hebben. Er spreekt vertrouwen uit dat Excelsior ook met mij verder wil en daarom ben ik blij dat we er zo snel al uitgekomen zijn’’, zegt Koolwijk op de website van Excelsior.

 


 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl