excelsior rotterdamOp vrijdag 17 juli speelde Excelsior een oefenwedstrijd tegen het Gelderse SV Grol. In negentig minuten wist de ploeg van Alfons Groenendijk de nul te houden en zelf vier keer te scoren.

De 2e klasse amateurs van SV Grol hadden aan het begin van de wedstrijd weinig in te brengen tegen een goed combinerend Excelsior dat de druk op het doel van de Gelderse ploeg vanaf de start van de wedstrijd opvoerde. Het veldoverwicht leidde na een aantal onbenutte kansen tot een doelpunt van Daan Bovenberg. Hij rondde na een half uur een scherpe corner van kersverse aanwinst Nigel Haisselbank af.

Haisselbank blonk in aanvallend opzicht uit. In de negenendertigste minuut leidde een goede actie van zijn voeten tot een doelpunt van Badjeck, die de bal in het doel kon schuiven. Haisselbank bekroonde zijn goede optreden vlak voor het rustsignaal door zelf de 0-3 te maken.

Na rust speelde Excelsior een stuk minder overtuigend dan in de eerste helft. Dit had tot gevolg dat de Rotterdammers nog maar een keer tot score kwamen. Een grote kans voor de Reuver werd uiteindelijk door een verdediger van SV Grol in eigen goal gewerkt en daarmee was de eindstand bepaald op 0-4.

Excelsior speelt zaterdag een nieuwe oefenwedstrijd. Tegenstander in deze wedstrijd is Go Ahead Eagles.

Bron: sbvexcelsior.nl

[slideshow_deploy id=’3595′]

Avatar foto

DoorLeon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl