Softbal Junioren SV&HV Schiedam Kampioen van Nederland

Softbal – Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanmiddag was het dan echt zo ver. Door met 2-1 en 5-3 te winnen van Red Lions heeft het juniorenteam van SV&HV Schiedam de landstitel binnengehaald.

In de reguliere competitie waren de Schiedammers ook al de sterkste. Daarna volgde een nacompetitie met de nummers 1 t/m 4.  In deze NK Kampioenspoule werd er tot nu toe slechts eenmaal verloren. Alle overige 9 wedstrijden werden gewonnen. Met nog twee wedstrijden te gaan, volgende week uit tegen Wildcats, zijn de Schiedamse softbalmeiden niet meer in te halen door de concurrentie.

Het talentvolle jeugdteam van SV&HV Schiedam stond dit jaar onder leiding van de coaches MIchel Vervloet, Jeroen Kwakernaak en Ivo Weis. De volgende speelsters mogen zich vanaf nu Kampioen van Nederland noemen: Manon Bol, Tess Broxks, Jasmijn van der Donk, Sietske Drijvers, Denise de Groot, Sierra de Groot, Lisa Hoeverts, Julia Kwakernaak, Daisey Meeuwsen, Laura Schouten, Daviddienne Susanna, Nienke Weis en Isa Zwitzer.

De Schiedamse soft- en  honkbalvereniging is dit jaar bijzonder succesvol. Onlangs werd het eerste honkbalteam kampioen in de eerste klasse, en nu dus de softbaljunioren landskampioen. Met een nieuwe accommodatie in het verschiet (momenteel worden er nieuwe velden aangelegd in Sportpark Bijdorp) lijkt SV&HV Schiedam een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com