Softbalsters Schiedam onderuit tegen Blue Birds

Schiedam –  Gisterenmiddag was het dan eindelijk zover! Nadat de velden van SV&HV Schiedam september vorig jaar op de schop gingen, kon er na 9 maanden weer gespeeld worden in Sportpark Bijdorp.

Het in de 2e klasse spelende softbalteam van SV&HV Schiedam beet de spits af op het prachtige nieuwe complex tegen Blue Birds. De Schiedammers konden echter niet verrassen. Koploper Blue Birds zegevierde met 4-8.

Tot en met de 5e inning waren er nog kansen voor SV&HV Schiedam. Echter, bij een stand van 4-5 verzuimde de Schiedamse softbalsters op gelijke hoogte komen. Dit kwam vooral door het goede pitch- en veldwerk van de Delftenaren. De pitchers van Blue Birds kregen slechts 4 honkslagen tegen.

Voor SV&HV Schiedam scoorden in de 1e inning Renske Jansen en Michella Harte, mede door een hit van Irene Korpel. In de derde en vijfde slagbeurt kwam catcher Renske Jansen nog eens twee maal over de thuisplaat.

Door de nederlaag staat SV&HV Schiedam nu op een 4eplaats. Volgende week zaterdag komt het op de derde plaats staande Adegeest op bezoek in Sportpark Bijdorp. Aanvang 16.30 uur.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com