Sparta en Heracles Almelo houden elkaar in evenwicht

ROTTERDAM – Sparta Rotterdam heeft opnieuw puntverlies geleden in de eredivisie. De ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Heracles Almelo, 0-0.

De Rotterdammers kwamen sterk voor de dag en waren al vroeg in het duel gevaarlijk. Mohamed Rayhi en Abdou Harroui vuurden al vroeg af op het doel van Heracles, maar doelman Blaswich zorgde ervoor dat zijn doel schoon bleef.

Nee, het was zeker niet saai op Het Kasteel. Sparta oogde na de zeperd van afgelopen week tegen Willem II weer messcherp. Mohamed Rayhi, Ragnar Ache en Abdou Harroui waren de steunpilaren waar de rest van het elftal op rustte.

Zij waren regelmatig dreigend, maar tot een doelpunt kwam het lange tijd niet. Niet alleen Sparta speelde regelmatig leuk voetbal, ook tegenstander Heracles creëerde zeker kansen. Vooral topscorer Cyriel Dessers verscheen een paar keer voor het doel van keeper Ariel Harush, maar hij hield zijn doel lange tijd schoon.

In de slotfase werd het pas echt spannend. Invaller Joey Konings moest het veld verlaten aan de kant van Heracles, waardoor Sparta meer ruimte kreeg. Dirk Abels was nog dichtbij uit een voorzet, maar tot een doelpunt kwam het niet meer. Zo bleef het 0-0.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl