Sparta Rotterdam reist af naar Waalwijk

Sparta Rotterdam zal morgen afreizen naar Brabant, waar het de strijd aangaat met RKC Waalwijk. Om 21.00 uur wordt afgetrapt in een voor Sparta traditioneel lastige uitwedstrijd, maar de laatste twee seizoenen keerde het met drie punten terug uit het Mandemakers Stadion.

Sparta staat momenteel op de voorlaatste plaats in de Eredivisie met drie punten. Tegenstander RKC doet het iets beter, de ploeg uit Waalwijk staat met vijf punten op de dertiende plaats. Beide ploegen verloren vorig weekend, Sparta deed dit op eigen veld tegen Heerenveen (1-4), RKC ging onderuit in Alkmaar, waar AZ met 3-0 te sterk was.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen stonden Sparta en RKC ook al tegenover elkaar. Ook toen werd er gespeeld in Waalwijk. Die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, Bart Vriends was trefzeker namens Sparta.

Aan de kant bij RKC zien we een oude bekende terug. Finn Stokkers speelde in de jeugd van Sparta en speelde 43 competitiewedstrijden in het eerste van Sparta. Adil Auassar en Aaron Meijers hebben een verleden bij de tegenstander van aankomend weekend. Auassar speelde twintig wegstrijden in het shirt van RKC en Aaron Meijers maar liefst 64.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl