Sparta tegen Heracles op jacht naar eerste driepunter

Aankomende zondag neemt Sparta Rotterdam het op tegen Heracles Almelo. Op Het Kasteel zal er om 14:30 afgetrapt worden. Sparta heeft de afgelopen twee wedstrijden positieve resultaten geboekt; tegen zowel AZ als Feyenoord stonden de Kasteelheren als underdog aan de aftrap, maar beide keren slaagde het erin een gelijkspel uit het vuur te slepen. Zondag hoopt Sparta in eigen huis dan eindelijk de eerste drie punten van het seizoen te veroveren.

Ook Heracles heeft dit seizoen nog moeite met punten pakken. De ploeg uit Almelo begon goed met een 2-0-overwinning op ADO Den Haag, maar pakte slechts één punt uit de vier duels die volgden. Ook afgelopen weekend ging het mis voor Heracles. In eigen huis verloor de ploeg van RKC Waalwijk, dat daarmee de eerste punten van het seizoen pakte. Heracles is nu terug te vinden op de dertiende plek.

Afgelopen seizoen eindigde de wedstrijd Sparta-Heracles in een doelpuntloos gelijkspel. De uitwedstrijd ging niet door i.v.m het coronavirus.

Tim Coremans, Reda Kharchouch en Bryan Smeets missen het treffen met Heracles, Danzell Gravenberch en Maduka Okoye keren terug bij de wedstrijdselectie.

FOX
Kijk Sparta – Heracles a.s. zondag om 14:30 uur live op FOX Sports 1. FOX Sports 1 is bij o.a. KPN (kanaal 14), Ziggo (kanaal 421, voor klanten met minimaal een TV Start- of Standard-abonnement) en T-Mobile (kanaal 150) zonder extra abonnement beschikbaar, dus mis de wedstrijd niet!

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl