Michel de Krieger (R3CRUIT): “Gezelligheid, sportiviteit en business bij business club zwaluwen”

Het was op 24 december 2015 dat ik, Michel de Krieger, een LinkedIn bericht van Lex Boers van Zwaluwen ontving, kort samengevat: of ik nog een zwart-wit hart had…. En als je van je 7e tot en met je 17e bij Zwaluwen in de jeugd hebt gespeeld, dan heb je dat. Mijn beste vrienden van nu zijn nog steeds degenen waar ik alle jeugdelftallen mee heb doorlopen. Dus JA een reden om af te spreken

Sindsdien ben ik met mijn bedrijf R3CRUIT, werving en selectie van tijdelijk en vast hoger geschoold personeel, sponsor van Zwaluwen en daarmee onderdeel van de Business Club Zwaluwen. Sponsoring is voor mij genieten van de gezelligheid, een biertje drinken met leuke mensen, kijken naar het voetbal en als er dan toch leuke mensen rondlopen gelijk maar eens kijken of je iets kan betekenen voor elkaar. En dus vooral ook NIET laten informeren over de club, de opstelling, het beleid, dat doe ik de rest van de week wel met mijn eigen bedrijf.
Dan is het mooi dat voor mij persoonlijk Zwaluwen niet alleen een gezellige zaterdag is met een biertje langs de lijn, maar de business club heeft ook daadwerkelijk tot mooie opdrachten geleid die ik heb mogen doen voor andere business club leden. En dat is ook in 2020 weer het geval.

Dus, mocht je een berichtje ontvangen van iemand van
Zwaluwen of je een zwart-wit hart hebt, dan adviseer ik je een afspraak te maken. Wellicht kan ik dit keer jou wel iets gunnen. En mocht je (nog) geen zwart-wit hart hebben, dan wordt het weleens tijd….

Dit is een artikel uit het Waterwegsport.nl aftrap magazine 20/21
Lees hem nu online of maak gebruik van de bestelservice waarin u het prachtige 56-tellende hard copy krijgt toegestuurd. Stuur een email naar info@waterwegsport.nl of APP naar 0640160266 en vermeld hierin:

  • Naam
  • Adres
  • telefoonnummer
  • aantal

Per gids betaald u door middel van een tikkie 4,50,-  Een bedrag wat in zijn geheel zal worden overgemaakt naar KIKA !

Door:/Foto’s: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl