Sterk Kethel Spaland zet zegereeks voort tegen Rozenburg

Na een stroeve start heeft Kethel Spaland ook in Rozenburg drie punten weten bij te schrijven aan het tottaal. Voor de ploeg van oefenmeester Ben Hoogwerf is het alweer de derde overwinning op rij. Boy Bronkhorst werd de gevierde man bij de Schiedammers. Hij fleurde met twee doelpunten zijn basisrentree op. “Een geweldige 1e helft gespeeld, met een enorme ambitie. De 0-1 ruststand had na (eerlijkwaar) een onterecht afgekeurde goal eigenlijk een 0-2 afspiegeling moeten zijn van deze helft. Na rust gingen we gedisciplineerd door met ons plan. 57e minuut was het wederom aanvoerder Boy Bronkhorst, die na 2 invalbeurten afgelopen weken, zijn basisplek vandaag terug had en dit duidelijk liet blijken.
Na deze 0-2 ging Rozenburg alles of niets spelen en liet steeds meer ruimte achter hun laatste linie. Met meer vernuft hadden we hier met Daan Nesse en later invaller Justin van Straten in een tegen een situatie met de keeper verder moeten uitlopen. Naast nog wat kleine kansen bleven we de gevaarlijkste ploeg op het veld. Pas in de 88e minuut pas met een kopballetje op keeper Ruben Hortensius iets terug doen. Trainer Nauta gaf na de wedstrijd eerlijk toe dat ze nog 3 uur hadden door kunnen spelen en dan nog niet gevaarlijk zouden worden.
Ik ben vooral trots dat we na een slechte seizoenstart steeds meer vertrouwen krijgen in onze eigen manier van spelen. Dit resulteert nu in 3x de nul houden en 3 overwinningen op rij. Vandaag was het ook nog eens goed.” was het resumee van een trotse Ben Hoogwerf

Doelpuntenmakers:
’13 Boy Bronkhorst (Rick Helbers)
’57 Boy Bronkhorst (Daan Nesse)

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl