SV&HV Schiedam komt net tekort

In de allerlaatste inning moesten de honkballers van SV&HV Schiedam hun meerdere erkennen in koploper Jeka. In Breda eindigde de spannende wedstrijd in een 8-7 verlies.

De Schiedammers traden aan zonder maar liefst drie routiniers. Rodrinov Faries raakte vorig weekend geblesseerd en speelt voorlopig niet. Roeland Offermans en Leon Korpel moesten om privéredenen de wedstrijd missen. En ook viel korte stop Lennard Bol in de eerste innings nog eens geblesseerd uit.

Met een sterk uitgedunde selectie had SV&HV Schiedam toch lang kansen op de zege. Sander Bol en Roland van Ee scoorden in de 3e inning na een hit van Gino Spruit Bleeker en een opofferingsslag van Job Floris. Jeka stelde daar in de gelijkmakende slagbeurt 1 punt tegenover.

In de 5e inning waren het opnieuw Sander Bol en Roland van Ee die over de thuisplaat kwamen na een hit van Lars Bol en een veldfout. Maar ook Jeka wist twee maal te scoren.

Tjeerd Boer sloeg in de 7e slagbeurt Dario Spruit Bleeker binnen, maar Jeka bleef de Schiedamse ploeg op de hielen zitten, waardoor de stand bij het ingaan van de voorlaatste inning op 4-5 kwam.

Twee doubles van Lars Bol en Job Floris resulteerden in de 8e inning in scores van Roland van Ee en Lars Bol. Op het pitchen van startende werper Stefan Droog wist Jeka toch nog een keer te scoren, waarna Rob van den Bosch het van hem over nam. Hij kon echter niet beletten dat Jeka terug kon komen tot 7-7.

In de laatste inning moesten de Schiedammers toezien hoe Jeka voor het eerst op voorsprong kwam en de winst binnen haalde.

Volgende week is er een dubbel programma voor het team van coach Richard Brown. Zaterdag komt Flying Petrels uit Purmerend op bezoek, en zondag het Apeldoornse WSB. Beide wedstrijden in Sportpark Bijdorp vangen aan om 14.30 uur.

 

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl