SV&HV Schiedam wint ruim

De honkballers van SV&HV Schiedam hebben woensdagavond flink uitgehaald. Tegen het reserveteam van 1e klasser Euro Stars werd met 1-10 gewonnen.

Grote man bij de Schiedammers was pitcher Rob van den Bosch, (zie foto) die de hele wedstrijd op de heuvel stond. Hij liet maar liefst 11 strike-outs noteren en gooide 3x 4-wijd. De Capellenaren produceerden slechts vier hits op de Schiedamse pitcher. Daarbij werd hij ook nog eens geholpen door een foutloos spelend veld met onder andere een schitterende actie van korte stop Lennard Bol en een geweldige aangooi van linksvelder Roeland Offermans, waardoor een honkloper van Euro Stars sneuvelde op de thuisplaat.

Aanvallend liet het team van coach Richard Brown de knuppels spreken. In de 2e inning scoorden Lennard Bol (hit) en Gino Spruit Bleeker (double) op een honkslag van Sander Bol. Twee innings later was het opnieuw de Schiedamse korte stop die over de thuisplaat kwam na een opofferingsslag van Sander Bol.

Wederom een opofferingsslag, nu van catcher Dario Spruit Bleeker, zorgde er voor dat Roeland Offermans een inning later het vierde Schiedamse punt kon scoren.

Door scores van Roeland Offermans, Job Floris, Dario Spruit Bleeker, Rick Bol en Lennard Bol liep de stand in de 7e inning op tot 0-9, mede door hits van Roeland Offermans (double) en Gino Spruit Bleeker. Een inning later opende Lars Bol met een honkslag en zorgde vervolgens na een doorgeschoten bal voor het tiende Schiedamse punt.

In de laatste slagbeurt redde Euro Stars de eer door het enige tegenpunt te scoren.

A.s. zondag staat de volgende wedstrijd op het programma. In Breda wordt dan gespeeld tegen Jeka, de koploper in de 2e klasse A. Aanvang 14.00 uur.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl