SV&HV Schiedam verliest ‘opener’

Honkbal – De honkballers van SV&HV Schiedam hebben vrijdagavond de eerste competitiewedstrijd in de Topklasse verloren. In het Noord-Hollandse De Kwakel was Thamen met 6-3 te sterk voor de Schiedammers.

Grootste obstakel was pitcher Maikel Benner, die negen Schiedammers met drie slag aan de kant zette. De slagploeg van coach Gershwin Hernandez produceerde slechts zes honkslagen op het pitchen van de voormalige international, die zijn honkbalcarrière ooit begon bij Vlaardingen Holy.

Bij SV&HV Schiedam was Stefan Droog de startende pitcher. Na 6 innings werd hij vervangen door Rob van den Bosch. Gezamenlijk kregen zij 11 honkslagen tegen. De Schiedamse verdediging maakte drie veldfouten.

Zowel aanvallend als verdedigend werd routinier Leon Korpel node gemist. Tijdens de voorbereiding raakte hij geblesseerd en zal voorlopig nog niet terug keren bij de club uit Sportpark Bijdorp.

Volgende week zondag gaat SV&HV Schiedam op bezoek bij het Amsterdamse Boekaniers in Sportpark Ookmeer, aanvang 14.00 uur.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com