SVV eert Kees Mulder met naamgeving toernooi

Op 17 juni zal een open toernooi worden gespeeld bij SVV, met als inzet de Kees Mulder Wisseltrofee. Een nu al unieke happening als dank voor de vele inzet van Kees Milder voor zijn droomcluppie.
Kees Mulder, met zijn 86 jaar nog altijd in de weer met oud papier, vindt alle aandacht wel wat overdreven maar is in zijn hart zo trots als het maar zijn kan. Hij is al jaren vrijwilliger, na een niet al te spannende voetballoopbaan, en deed de was van de voetbaltenues en haalde de brandnetels weg bij de legendarische tribune en maakte jarenlang op maandag de wc’s en de leedlokalen schoon. En de SVV-fan bij uitstek sponsort geregeld een bal en bij een overwinning van de hoofdmacht laat hij een kratje bier de kleedkamer inschuiven.
Voor deze geliefde kracht kwam bij het bestuur van SVV het idee om een toernooi genoemd naar Kees Mulder. Overigens kan de naamgever niet vertellen hoeveel jaar hij lid is van de roodgroenen.

Enkele grappige en serieuze teams zijn: A-team, G2, The Daltons, Slowmotion, FC Hoge, Goja, Curacao, SVV O23 en Rotterdam Boys. Het voetbalfeest wordt de gehele dag omlijst door DJ Koossie.

Een deurtje verder, bij HBSS, vindt op dat moment het Schiedams kampioenschap voor jeugd plaats. Waar ruim 26 jeugdteams strijden om de eer van de jeneverstad.
Of dat nog niet genoeg is vind een week later bij HBSS op 24 juni het Schiedams kampioenschap voor standaard teams plaats en op 25 juni het Schiedams horeca toernooi.

Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl