Afgelopen weken ontstond het contact weer tussen trainer Ben Hoogwerf en zijn voormalig pupil Daan ten Broek.

Ten Broek, nu inmiddels 23 jaar, en volle neef van onze O23-captain Mark Janssen, voelde dat hij na 5 jaar DVO’32 toe was aan een nieuwe omgeving en persoonlijke ambitie. Hij wil een frisse start maken en weer strijden voor een plekje op het middenveld, daar waar hij eigenlijk zijn gehele jeugd voor werd opgeleid.

Daan ten Broek: “Kethel Spaland is een sterk groeiende club met een mooie uitstraling.

Daarnaast denk ik dat de club alle mogelijkheden biedt om zo goed mogelijk te presteren op het veld. Ik weet uit eigen ervaring dat de huidige selectie heel gedisciplineerd voetbal kan spelen en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Met de gezonde ambitie om zo hoog mogelijk mee te doen aankomend seizoen in de 3e klasse, want ik denk dat we dat aan onze stand verplicht zijn”.

Trainer Ben Hoogwerf: “Als je iemand al vanaf zijn 12e jaar kent, en assistent Semjon hem zelfs al in de F-jes als pupil bij zich had, dan onderhoud je natuurlijk altijd goed contact met elkaar.

Dat resulteerde eerst in een samenwerking bij DVO’32, waar ik hem liet debuteren als rechtsback. Op jonge leeftijd kon hij op deze positie zijn kans pakken en zo in het seniorenvoetbal groeien. Deze positie beheerst hij nu prima. Maar dat Daan nu toch weer bij mij aanklopt om alsnog de uitdaging op het middenveld te zoeken, dat vind ik wel van lef getuigen. Met het pensioen van Melvin Post en Tim Lansbergen is Daan een zeer prettige en welkome aanvulling voor onze selectie.

Voorheen speelde Daan in de jeugd van Zwaluwen, maakte daar de stap hogerop naar Westlandia en streek vervolgens neer bij DVO’32. Wij wensen Daan veel plezier toe binnen onze vereniging.

Foto: Ruben Zegers


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl