Thuisduel voor M.S.V.’71 tegen Steeds Hooger

Na 2 achtereenvolgende uitwedstrijden in de afgelopen 2 weken, trapt M.S.V.’71 zaterdag a.s. weer af op eigen bodem. Tegenstander is het Rotterdamse Steeds Hooger.

Deze club bestaat al sinds 1907 en speelde altijd hun wedstrijden op zondag. Dit seizoen komen zij voor het eerst uit op zaterdag. Steeds Hooger verhuisde niet alleen van de zondag naar de zaterdag. Zij gingen ook naar een nieuw complex aan de Erasmusweg in Rotterdam.

Deze ploeg doet zijn naam dit seizoen tot op heden nog niet veel eer aan. Want de Rotterdammers nemen de 13e plaats in met slechts 3 punten. Deze werden afgelopen zaterdag behaald door een nipte 1-0 overwinning op VOB.

Ook M.S.V.’71 boekte zijn laatste overwinning tegen VOB. Dat was op 29 oktober. Alweer een tijdje terug. Daarna verloor de ploeg van Paul van Loenen kansloos in Rhoon tegen WCR (3-0) en afgelopen zaterdag met een beetje pech van laagvlieger Overschie (2-1).

Inmiddels is M.S.V.’71 afgezakt naar een teleurstellende 9e plaats. Mede veroorzaakt door de afwezigheid (blessures) van een aantal sterkhouders de afgelopen weken.

Om niet nog verder af te dalen op de ranglijst heeft M.S.V.’71 de punten hard nodig. Dat zou zaterdag a.s. kunnen gebeuren als Steeds Hooger wordt verslagen. Maar wellicht heeft de Rotterdamse club moed geput uit de eerste overwinning van het seizoen en de slechte resultaten van M.S.V.’71 de afgelopen 2 weken.

De twee clubs treffen elkaar zaterdag a.s. om 14:30 uur op het Sportpark van M.S.V.’71. De wedstrijdbal wordt geschonken door Vanessa Happy Feet
Wij zien u graag a.s. zaterdag 19 november op ons mooie sportcomplex in de Steendijkpolder.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl