Uitgelicht: Yuri Nooteboom

Schiedam – Uitgelicht is inmiddels een veel gelezen rubriek op Waterwegsport.nl. Wekelijks belichten wij een speler die het afgelopen weekend positief opviel. Vandaag is deze eer weggelegd voor Yuri Nooteboom, hij won met zijn ploeg (Kethel Spaland za) met 3-5 van Bolnes en was in deze wedstrijd viermaal trefzeker.

Hoe ben je bij Kethel Spaland verzeild geraakt?

Ik ben vanaf mijn jeugd al lid van VVK (deze club ging na een fusie met SC Spaland op in Kethel Spaland). Ik heb alleen een half jaartje bij Excelsior Maassluis gevoetbald.

Afgelopen zaterdag wonnen jullie van Bolnes met 3-5 met vier doelpunten van jou, kun je aangeven hoe jij de wedstrijd ervaren hebt?

We begonnen te voorzichtig, we waren gewoonweg bang om weer te verliezen. Wederom kwamen we snel op een 1-0 achterstand. Het geloof was weer weg en de kopjes gingen weer hangen, waardoor het met de rust 3-0 voor Bolnes was. In de rust zijn er bij ons harde woorden gevallen, dit is wel eens nodig om de pijlen de juiste kant op te zetten. We gingen de 2de helft dan ook in met wel de juiste motivatie. We speelden de 2de helft echt goed. Bij mijzelf liep het ook lekker, alle kansen die ik kreeg gingen erin.

Kan  deze wedstrijd als de ommekeer van Kethel Spaland worden beschouwd?

Het is duidelijk dat we er altijd 100% voor moeten gaan. Komende zaterdag tegen SC Feyenoord is voor mij moeilijk in te schatten. Wel is het zo dat we tegen CWO en Binnenmaas punten hebben laten liggen, al weet ik wel zeker dat we ons dit seizoen handhaven.

Komende zaterdag tegen de koploper SC Feyenoord, spannend?

Ik ben benieuwd naar het niveau van SC Feyenoord, al ben ik niet zo’n fan van zo’n team. Ik hecht meer waarde aan een vriendenteam net zoals bij ons. Onze kracht is ook, dat we voor elkaar gaan en niemand kan en mag verzaken.

Je hebt nu 4 doelpunten gescoord, wat is je eigen doelstelling dit seizoen?

Je wilt getallen horen hè, nou noteer dan maar 18 doelpunten over het hele seizoen, haha. We hebben voorin veel goede aanvallers, deze jonge jongens wil ik ook op sleeptouw nemen.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com

Geef een antwoord