VFC en TOGB houden elkaar in evenwicht

VLAARDINGEN – De wedstrijd tussen zondag tweedeklasser VFC en TOGB uit Berkel en Rodenrijs is zondagmiddag in 1-1 geëindigd.

Beide teams begonnen enigszins slordig aan het duel in Vlaardingen. Veel lange ballen verdwenen in de openingsfase over de zijlijn. Na achttien minuten spelen opende de bezoekers de score. Het was de behendige Mouad Fissoune die met een bekeken schot Simon Kooij kansloos liet. Zo leidde de ploeg van hoofdtrainer Ronald Ermes vroeg. Er ontaarde zich een duel dat zich vooral op het middenveld afspeelde. Vlak voor het rustsignaal kreeg TOGB de uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen. Een bal passeerde doelman Kooij, maar door oplettend verdedigen van de achterhoede bleef de schade beperkt tot een tegendoelpunt.

Na de thee kwam VFC razendsnel op gelijke hoogte. Het was Mark van der Slot die de talentvolle doelman Leijnse kansloos liet. Zo stond het 1-1 en kon de wedstrijd plots weer alle kanten op. TOGB leek wakker geschud en ging pijlsnel in de aanval. Na een aanval over links kreeg een van de verdedigers van VFC de bal in het strafschopgebied tegen de hand. Ondanks dat het geen overduidelijke handsbal was, wees de arbiter resoluut naar de stip. Doelpuntenmaker Fissoune legde aan voor zijn tweede van de middag. De bal trof echter geen doel en belande tegen het houtwerk. VFC kreeg ook kansen om de leiding te nemen. Het was Sven Goedendorp die uit de draai een goed schot in huis had. De bal zeilde echter net naast. Ook Joey Lems had pech. Zijn schot ging een paar centimeter naast het doel van de Vlaardingse doelman Kooij. Uiteindelijk kwamen er in de slotfase voor beide ploegen kansen, maar werd er niet meer gescoord. Zo bleef het 1-1.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie